Este oficial: Dragoș Doroș este noul șef al ANAF numit de Dacian Cioloș

transporter.ro
martie 04, 2016 0 comentarii

Începând de astăzi, 4 martie, Fiscul are un nou șef. Decizia premierului premierului Dacian Cioloş de a-l numi în funcția de președinte al ANAF pe Dragoș Doroș a fost publicată în Monitorul Oficial.

Dragoș Doroș are 43 de ani și este economist, specializat în consultanță fiscală. La începutul carierei a lucrat pentru firme private, întâi pentru Ernst&Young Romania apoi pentru Boştină& Associates Law Firm. Între 2008 – 2010 a lucrat în Ministerul Finanţelor Publice, ca Director General al Direcţiei Generale Legislaţie Impozite Directe. S-a întors în domeniul privat între 2010- 2012, ca partener la Nestor&Nestor, Diculescu, Kingston, Petersen Tax Advisory Services. Din 2012 până în prezent a fost Secretar de Stat în Ministerul Finanţelor Publice.

După demiterea lui Gelu Ștefan Diaconu, ANAF a fost condus de preşedintele interimar Daniel Diaconescu. Președintele Gelu Ștefan Diaconu a fost demis de premierul Dacian Cioloş și este acum anchetat în dosarul penal care îi are ca protagonişti pe deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu.