Recenzie Castrol Edge 5W30 C3

Castrol Edge 5W30 C3

Performanță mai presus de toate

Astăzi, uleiurile 5W30 inundă departamentele de lubrifianți în magazinele de specialitate și buticuri, dar și în dealeri și supermarketuri. Și cu un motiv întemeiat, pentru că este cel mai recent produs folosit în motorul tău. Brandul competitiv își joacă cărțile chiar în zona de performanță.

De fapt, Castrol Edge 5W30 Castrol Edge 5W30 C3 asigură că motorul dvs. face mereu tot posibilul, indiferent de situație. Pentru informațiile dvs.: Motoarele de astăzi sunt proiectate pentru a oferi performanțe maxime, în ciuda dimensiunilor mici și a greutății lor. Cu alte cuvinte, este vorba despre presiunea internă, iar Castrol se angajează să se asigure că uleiul său poate rezista la această presiune.

Nivel ridicat de protecție

Când un motor funcționează, multe părți mecanice din metal sau dintr-un aliaj vin în contact între ele. Aceste mișcări de frecare provoacă căldură și frecare care pot purta și deforma metalul în timp. Castrol Edge 5W30 Castrol Edge 5W30 C3 a fost dezvoltat cu componente sintetice care sunt capabile să mențină o temperatură constantă în diferitele compartimente.

Pentru a o distinge de alte produse, compoziția sa a fost îmbogățită cu titan pentru a contracara uzura prematură a elementelor metalice. Și mai bine, acest aspect nou aduce mai multă consistență lubrifiantului, iar pelicula care acoperă fiecare parte pare a fi dublată, ceea ce limitează uzura datorită alunecării optimizate în timp ce motorul funcționează.

Longevitate garantată

Utilizarea uleiului Castrol Edge 5W30 Castrol Edge 5W30 C3 asigură un motor care este mereu viu și sensibil. Într-adevăr, deoarece limitează frecarea dintre diferitele părți mecanice, reduce acumularea de depozite și reziduuri. În plus, datorită naturii acestui lubrifiant, frecvența schimbărilor de ulei este eșalonată fără ca motorul să sufere.

Vezi si:  Opinii despre Evolution Full-Tech FE 5w30

La începutul slujbei, la mijlocul sezonului sau la momentul schimbării uleiului, aveți întotdeauna aceeași putere a motorului. Proprietățile speciale ale acestui lubrifiant vă permit, de asemenea, să-l utilizați indiferent de stilul dvs. de conducere și în orice anotimp, fără a menționa diferitele restricții legate de trafic.

Principalul avantaj:

Performanța Castrol Edge 5W30 Castrol Edge 5W30 C3 nu scade din reputația Castrol ca lubrifiant de calitate. Acest produs este compatibil cu majoritatea motoarelor existente și îndeplinește multe standarde franceze și internaționale.

Principalul dezavantaj:

Potrivit utilizatorilor, uleiul Castrol Edge 5W30 Castrol Edge 5W30 C3 ar costa într-adevăr mai mult în comparație cu produsele similare de la alte mărci.

Verdictul transporter.ro:

Castrol Edge 5W30 Castrol Edge 5W30 C3 este, fără îndoială, un lubrifiant de referință. Dar va trebui să plătiți un preț pentru a vă bucura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *