Recenzie cauciucuri Continental WinterContact TS 860

Continental-WinterContact-TS860

Confort pe strada

Iarna este o perioadă dificilă pentru toată lumea, inclusiv anvelopele din vehiculul tău. Producătorul german de anvelope știe acest lucru, iar cercetările sale au dus la anvelopele de iarnă Continental WinterContact TS 860. Structura anvelopei a fost construită cu un cauciuc mai puternic, adică. cu un compus de cauciuc mult mai moale.

Poate rezista la diferențele de temperatură dintre căldura de frecare de pe asfaltul înghețat și frigul atmosferei înconjurătoare pe care o aduce iarna. Profilul simetric în formă de V s-a dovedit deja în anvelopele de ploaie datorită eficienței sale în drenarea apei. Acest model de rulare poate fi găsit și pe WinterContact TS 860 pentru a oferi o aderență maximă pe drumurile înghețate, dar și pentru a îmbunătăți aderența pe zăpadă.

Aderenta sporita

În plus față de acest profil în V și de calitatea îmbunătățită a cauciucului, anvelopa de iarnă Continental WinterContact TS 860 are, de asemenea, șuvițe 3D care consolidează prinderea laterală a anvelopei. Aceasta înseamnă că traiectoria este menținută optim în curbe și la viteze diferite.

Pe suprafețe uscate sau umede, acest suport lateral permite cauciucului și, prin urmare, vehiculului să urmeze linia afișată, fără a se abate grație aderentei suplimentare oferite de plăcile 3D. Riscul de derapaj necontrolat sau de coada capului pe drumurile înghețate, umede sau umede este apoi redus în mod semnificativ. Cu banda de rulare îmbunătățită, modelul de rulare în formă de V și șipcile 3D, mașina dvs. este bine poziționată pentru drumurile de iarnă.

Restricții privind utilizarea și precauții

Deși anvelopa de iarnă Continental WinterContact TS 860 este proiectată pentru situații extreme, nu este infailibilă. Slăbiciunea sa este deosebit de evidentă atunci când condițiile pierd acest caracter extrem și se normalizează din nou. Într-adevăr, punctele sale forte în condiții dificile devin punctele sale slabe în situații normale datorită construcției și proprietăților sale fizice.

Vezi si:  Am nevoie de lanturi daca am anvelope de iarna?

Acestea se concretizează sub formă de derapaj dacă mașina se află pe o pantă abruptă, iar temperatura ambiantă depășește 10 ° C. Este o idee bună să nu vă aventurați în zone abrupte atunci când vremea devine ușoară și să conduceți cu atenție.

Avantaje:

Performanța în condiții extreme pare să fi fost cuvântul de veghe pentru anvelopa de iarnă Continental WinterContact TS 860. Cu profile V și șipci 3D, puteți traversa confortabil străzile de iarnă, printre altele.

Dezavantaje:

Această anvelopă își găsește cu ușurință limitele atunci când condițiile revin la normal. Cazurile de slingshot au fost înregistrate la o temperatură de 10 ° C.

Anvelopa de iarnă Continental WinterContact TS 860 își desfășoară activitatea pe drumurile de iarnă înghețate. În proiectare, cu toate acestea, s-ar fi putut gândi la o revenire la condițiile normale de temperatură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *