title map paper

C&A FRACHT TRANSPORT LOGISTIK, Giurgiu: „În 2016 sperăm într-o evoluție a business-ului, dar nu depinde numai de noi”

C&A FRACHT TRANSPORT LOGISTIK

2015 a fost un an bun și pentru compania C&A FRACHT TRANSPORT LOGISTIK, din Giurgiu. Potrivit administratorului societății, în acest an a existat o creștere semnificativă a numărului de clienți noi, fapt ce s-a reflectat și în volumul activității.

„Anul 2015 a fost mai bun decat 2014, nu numai din punct de vedere al profitabilității, ci și din prisma majorării numarului de clienți și, implicit al parcului auto. Cele mai arzătoare problemele cu care ne-am confruntat anul acesta sunt lipsa personalului cu experiență (conducatori auto) și fiscalitatea”, ne-a mărturisit Costel-Laurențiu Cengher, administratorul companiei.

Reprezentantul companiei a mai precizat că în viitorul apropiat printre prioritățile societății se află reinnoirea flotei , dar și extinderea numărului de clienți.

C&A FRACHT TRANSPORT LOGISTIK a fost înființată în 2011 „relativ ușor, deoarece știam exact cu ce mă voi confrunta având în vedere experiența anterioară”, a completat domnul Cengher. „Evoluția companiei a fost una pozitivă, dar acest lucru a implicat, pe langă efortul financiar și foarte mult efort personal, activitatea firmei fiind coordonată direct mine”.