title map paper

Călin Crîșciu, Lipoplast-Timișoara: „Participarea la expoziții și târguri ne-a adus mai mulți clienți în 2015”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru Lipoplast, primul producător de termopan din România, anul 2015 a fost unul la fel de bun ca și ceilalți. Înființată în anul 1994, compania a cunoscut de-a lungul timpului o adevărată creștere datorită, în special calității produselor, susțin reprezentanții societății.

„Anul acesta volumul activității companiei noastre este mai mare față de cel înregistrat în 2014, iar unul dintre motivele în urma căruia aceasta a crescut se datorează numărului mare de clienți. De asemenea, participarea la expoziții și târguri ne-a ajutat să creștem portofoliul clienților”, ne-a povestit directorul general al companiei, Călin Crîșciu.

Activitatea producției este structurată pe patru hale: una destinată producției de rame din PVC, una pentru fabricarea geamului termopan, una pentru securizarea sticlei și una destinată înfolierii profilelor de PVC.

„În ultimii doi ani am investit în extinderea halei, a spațiilor de producție și în achiziționarea de utilaje noi. Noi suntem pe piață de mulți ani și, primii clienți, cei de acum 20 de ani încă ne recomandă. Bunsiness-ul nostru a evoluat de la an la an așa încât putem afrima că perioada de criză a fost în avantajul nostru”, a concluzionat Crîșciu.