title map paper

Isopalrom, Timișoara: „Clienții de azi apreciază mai mult banul investit și implicit sunt mai interesați de calitatea produsului!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cu o experiență de peste 20 de ani și o arie de acoperire de peste jumătate din suprafața țării, Isopalrom s-a evidențiat ca fiind unul dintre cei mai statornici jucători de pe piața de distribuție sticlă din România.

Potrivit directorului general al companiei, Marcel Bud, clienții din ziua de azi sunt mult mai interesați de calitatea produsului pe care-l achiziționează.

„Credem într-o piață educată, în corectitudine, credem în certificari, și tocmai de aceea venim în sprijinul procesatorilor cu produse de calitate și cu soluții pentru alinierea la standardele europene. Clienții din ziua de azi apreciează mai mult banul pe care-l dau și atunci e clar că îi interesează foarte mult și calitatea produsului. Înainte nu prea se uitau la calitate și asta reprezenta un dezavantaj căci trebuia să găsești o cale ca să demonstrezi cumva de ce tu ești mai bun decât ceilalți de pe piață”, a mărturisit directorul general al Isopalrom.

Printre partenerii companiei Isopalrom se numără producători precum Saint Gobain Glass România, Guardian Europe, Trakya Cam, AGC Glass, Sangalli Vetro, PPG, Pilkington, Bostik, Profilglass.