title map paper

Paul Niță, KLG Europe Logistics România: „ În 2015, cea mai mare provocare a fost Black Friday!”

PaulNita1 klg

În anul 2015, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat compania KLG Europe Logistics România a fost legată de binecunoscutul fenomen Black Friday.

„Cea mai mare provocare a companiei în acest an a fost Black Friday. Pregătirile au fost demarate încă din luna iulie, am închiriat și un depozit extern după ce am văzut volumele, ne-am recrutat personal pentru această perioadă specială din an, ne-am pregătit sistemele. A fost și rămâne o adevărată desfășurare de forțe atunci când vine vorba despre fenomenul Black Friday”, ne-a explicat Paul Niță, director de logistică KLG Europe Logistics România.

Referitor la anul ce vine, directorul de logistică al companiei ne-a declarat că se așteaptă la o creștere a profitului de până la 10 procente.

„Categoric anul acesta a fost unul mult mai bun: depozitul s-a umblut în trei luni, am tot adus clienți noi în portofoliul nostru și nu am încetat parteneriatul cu niciunul dintre ei. Drept urmare, anul viitor ne așteptăm la o creștere de 5 până la 10 procente a profitului”, a concluzionat Paul Niță.