Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Primul test drive din România cu un minibus Iveco pe gaz are loc în cadrul „Bus Managers Forum”

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Laura Cioba
  11 iunie, 2015
  În perioada 12-14 iunie 2015, la Moeciu va avea loc prima ediție a „Bus Managers Forum 2015, idei noi și legături de afaceri”. Evenimentul este organizat de Autogari.RO în parteneriat cu cei de la Bavaria Bus.

  „Deoarece cunoaștem foarte bine nevoile prezente și viitoare ale domeniului, precum și datorită perspectivei ample și practice pe care o avem, vom realiza primul test drive din România cu un midibus Iveco CNG 70C14G. Lansarea se va face în cadrul festiv al primei ediții a <Bus Managers Forum 2015, idei noi și legături de afaceri>”, a declarat, pentru Transporter, directorul executiv Autogari.RO, Paul Cranja. Midibus-ul are 29 de locuri, 140 CP și înregistrează un consum de 14kg gaz/100 km.

  În cadrul evenimentului, organizatorii promit și o serie de ateliere de lucru pe diferite teme de interes pentru transportatorii de persoane din România, dar și o sesiune de test drive cu microbuze. Cu această ocazie, Autogari.RO va sărbători și cei zece ani de existență cu o seară de dans și una câmpenească , acompaniată de Taraful de la Clejani.

   

  Cele mai citite stiri