Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Atlassib, investiție de 3,5 milioane de euro în 15 autocare noi

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Laura Cioba
  20 iulie, 2015
  Unul dintre cei mai mari transportatori internaționali de persoane din România, Atlassib, a achiziționat 15 autocare noi marca Mercedes-Benz Tourismo 15RHD Euro 6. Acestea le vor înlocui pe autocarele mai vechi din flotă.

  Reprezentanții Mercedes-Benz și Daimler au predat vineri noile autocare.

  „Investiția reprezintă un respect față de mediu, un respect față de călător și o investiție în eficientizarea costurilor. Autocarul este echipat cu motorizare Euro 6, de ultimă generație, motoare care asigură un nivel scăzut al gradului de poluare. Siguranța pasagerilor este pe primul plan. Mașinile sunt echipate cu o serie de echipamente de siguranță activă și pasivă, elemente care ridică normele de securitate. Astfel, pot menționa sistemul de asistență la frânare, sistem care, atunci când apare o situație de urgență, acționează avertizând șoferul asupra pericolului. Sistemul de menținerea direcției de mers. În momentul în care există tendința de a se părăsi direcția de mers, îl avertizează pe șofer. Practic, conducătorul auto este în imposibilitatea de a greși”, a declarat Bogdan Aldea, director de vânzări și marketing al Mercedes-Benz România.

  „Punem în circulație încă un lot de 15 autocare Mercedes-Benz Tourismo, noi, autocare de ultimă generație, Euro 6, autocare menite să continue un parteneriat început în 2009 cu partenerii noștri de la Mercedes, un parteneriat care duce mai departe conceptul nostru de confort, calitate și siguranță, (...) care duce mai departe pe drumurile Europei, imaginea construită de Atlassib în cei 22 de ani de existență”, a precizat și Daniel Micu, directorul Atlassib.

  Noua investiție este cifrată la 3,5 milioane de euro, susțin reprezentanții companiei Atlassib.

  „Suma depășește 8 milioane de euro, în ultimii trei ani. Doar investiția de acum este de 3,5 milioane (de euro n.r.) fără TVA. Investim în siguranța călătorilor noștri, în confortul călătorilor noștri și ne dorim ca ei să aibă o călătorie cât mai plăcută. Vedeți și autocarul Premium unde confortul este ridicat. Am ajuns să spunem că este mai confortabil decât avionul, deoarece spațiul între scaune este foarte mare. Siguranța este sporită, dat fiind faptul că domnii de la Mercedes au adus sisteme suplimentare de siguranță pasivă, care să ferească călătorii de accidente și evenimente neplăcute”, a adăugat Oprea Carabulea, reprezentantul Atlassib.

  Toate cele 15 autocare noi beneficiază de dotări suplimentare, pentru a oferi călătorilor condiții deosebite de siguranță și confort la bord pe parcursul călătoriei. 

  Cele mai citite stiri