Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Noul Mercedes-Benz Citaro, pe străzile din Capitală

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Laura Cioba
  21 iulie, 2015
  Noul Citaro cu motor Euro VI al celor de la Mercedes-Benz este testat pe străzile din Capitală din 9 iulie, pe linia 104.

  Călătorii care merg pe traseul liniei 104 au șanse mari să circule gratuit cu noul Mercedes-Benz Citaro cu motor Euro VI.Autobuzul se remarcă princonfort, siguranță, performanța ridicată, consumul scăzut și caracteristicile prietenoase cu mediul. Unul dintre principalele avantaje deţinute de Mercedes-Benz Citaro este reprezentat de către motorul Euro VI şi de echipamentul de control al emisiilor poluante.

  Noul Citaro respectă standardele ridicate de mediu Euro VI privind emisiile şi oferă beneficii suplimentare sub forma unei bune economii de combustibil şi unei exploatări fără probleme. Un câștig pentru transportul public îl reprezintă și motoarele fiabile și economice Euro VI care utilizează tehnologia BlueTec®6 pentru motoare diesel. De asemenea, mediul înconjurător este protejat datorită nivelului scăzut de emisii poluante și de particule. Motoarele diesel sau pe gaz natural comprimat cu o putere de 220 kW (300 CP) și 265 kW (360 CP) contribuie la economisirea carburantului și asigură deplasarea rapidă în trafic. Astfel, în cazul noilor motoare Euro VI, există și opțiunea cu gaz natural comprimat (NGT), care oferă reducerea costurilor cu combustibilul şi, de asemenea, reducerea emisiilor poluante.

  În plus, structura mai joasă a treptelor și podeaua coborâtă asigură un flux de pasageri mai rapid și o dispunere mult mai lejeră și ușoară a călătorilor în interiorul autobuzului. Scaunele se remarcă prin comoditate, robustețe și rezistență, precum și prin nivelul ridicat de confort datorat formei ergonomice. Pentru pasagerii care călătoresc în picioare, sistemul flexibil de prindere este la îndemână și este sigur în mers. De altfel, barele de susținere verticală mențin conturul curbat spre exterior al modelului precedent, ce a servit ca model pentru întreaga branșă.

   „Călătorii din Bucureşti sunt deja obişnuiţi cu confortul şi siguranţa oferite de modelele Citaro folosite de partenerii noştri de la RATB. Însă, în acest moment, prin noul Citaro, propunem un nou mijloc de transport. Acest model este autobuzul perfect pentru oraş, eficient şi prietenos cu mediul, potrivit din toate punctele de vedere peisajului urban. Suntem încrezători că pasagerii şi șoferii vor aprecia noul grad de confort, siguranţă, utilitate crescută şi beneficiile suplimentare oferite de noul model Citaro”, a declarat Boris Billich, CEO şi preşedinte Mercedes-Benz România.

  Cele mai citite stiri