Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Sorin Oprescu speră că transportul în comun Bucureşti-Ilfov va funcţiona cât mai curând

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Laura Cioba
  03 septembrie, 2015
  Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi-a exprimat speranţa că transportul în comun Bucureşti-Ilfov va funcţiona cât mai curând.

  „Eu sper cât mai repede, după câte ştiţi transportul acesta se desfăşoară şi acum, nu peste tot, în acest moment luăm un drum coerent de dezvoltare în ceea ce priveşte ajunsul în toate localităţile judeţului Ilfov. Discutăm despre o comuniune Bucureşti-Ilfov pusă în aplicare respectând toate prerogativele Comisiei Europene. Mergem în paralel cu modernizarea şi restructurarea RATB-ului, după care urmează contractele încheiate ce ne interesează pe mine şi pe ceilalţi colegi ai noştri, să nu existe amprenta politică în hotărâri şi să existe amprenta profesională de management al transportului”, a declarat Oprescu, la prima Adunare Generală a Asociaţiei de Transport Metropolitan Bucureşti.

  Oprescu a mai subliniat faptul că se vor cumpăra autobuze şi microbuze. Totodată, primarul general al Capitalei a specificat că dispare Autoritatea Metropolitană. 

  „Am discutat la Guvern cu ministrul Transporturilor. În principiu dispare Autoritatea Metropolitană care a fost constituită cândva. În acest moment, odată cu constituirea Asociaţiei de Transport Metropolitan, ceea ce afirmam cu toţii de un timp încoace reglăm pentru perioadele pe care le parcurgem, reglăm şi legătura aceasta rutieră de transport de persoane, copii la şcoală, adulţi, bătrâni şi aşa mai departe între Bucureşti şi judeţul Ilfov”, a completat Oprescu. 

  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.6440
   USD 3.9789
   GBP 5.1764
   CHF 4.1143