Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Volvo Trucks lansează o combinaţie unică între sistemul de direcţie şi suspensia faţă

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Alexandru Ionescu
  09 octombrie, 2015
  Şoferii de camion îşi vor spori productivitatea pe termen lung datorită unei combinaţii unice între sistemul de direcţie şi suspensia faţă lansată recent de Volvo Trucks. Astfel, manevrabilitatea şi confortul la volanul camioanelor Volvo FH şi FH16 vor fi îmbunătăţite.

  Suspensia independentă Volvo Trucks poate fi de acum înainte comandată împreună cu Volvo Dynamic Steering. “Aceasta este o combinaţie cu adevarat unică ce oferă şoferului senzaţia perfectă de condus şi manevrabilitate”, declară Kristin Signert, Long Haul Segment Manager, Volvo Trucks.

  Potrivit producătorului, combinaţia îşi arată întregul potenţial în aplicaţiile în care diferenţa în materie de stabilitate, precizie şi control este sesizată în special în decursul zilelor lungi de condus, specifice acestui tip de transport. Mai mult decat atât, virarea devine mai uşoară şi mai lină la viteze mici.

  "Suspensia independentă a punţii faţă asigură menţinerea perfectă a direcţiei drumului, iar confortul oferit de Direcţia Dinamică Volvo se traduce nu doar într-un mediu de lucru îmbunătăţit, ci şi prin reducerea riscului accidentelor de muncă pentru şofer,", mai spune Kristin Signert.

  Datorită suspensiei independente, roţile din faţă nu se influenţează reciproc, ceea ce înseamnă o deplasare mai lină şi mai stabilă pe autostradă.

  Mecanismul de direcţie cu pinion şi cremalieră asigură un răspuns mai direct şi oferă o senzaţie mai clară de precizie şi control. Mişcările volanului cauzate de vibraţiile transmise de la suprafaţa drumului sunt reduse considerabil cu Direcţia Dinamică Volvo. Rezultatul este nu doar o manevrare mai uşoară şi mai lină pentru şofer, dar de asemenea solicită mai puţin muşchii şi încheieturile pe timpul curselor lungi.

  Combinaţia cestor două sisteme poate fi comandată acum pentru Volvo FH şi Volvo FH16.

  Cele mai citite stiri