Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Polach Logistics&Transport din Arad și-a reînnoit flota

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  27 octombrie, 2015
  Compania românească Polach Logistics&Transport, cu sediul în Pecica, judeţul Arad, a ales Mercedes-Benz pentru extinderea parcului auto prin achiziționarea a 15 camioane Actros.

  Proprietarul grupului de firme Polach, Andrei Covaci, povestește că decizia de a introduce un nou brand în flotă a venit în urma testării autovehiculului comparativ cu alte două modele.

  „Am luat această hotărâre în urma unui test-drive pe trei modele diferite. Ne doream un autovehicul fiabil cu un consum redus. Testul cu Mercedes-Benz Actros 1842LSnRL l-am făcut cu tonaje mari tur-retur și traseu greu - nordul Italiei - și sincer, am rămas surprins de consumul înregistrat. La fel de impresionat am fost și la prima încărcare a camioanelor nou achiziționate, când pe un traseu de 1.630 km, din Germania până la noi în curte, cu 5 tone încărcătură, am avut un consum de 21.3 l/100km”, a declarat Covaci.

  PolachLogistics&Transport a optat pentru o configurație a camioanelor Actros optimizată pentru transportul pe distanțe lungi, incluzând dotarea acestora cu sisteme adiționale care aduc o contribuție substanțială la reducerea consumului de carburant și AdBlue și optimizarea costurilor de operare. Toate cele 15 unități Actros 1842LSnRL din noua flotă Polach sunt dotate cu Predictive Powertrain Control (PPC), un sistem inovator care îmbină hărțile digitale și GPS cu Mercedes PowerShift 3, prin utilizarea căruia camionul obține consumul optim de combustibil, indiferent de variațiile de relief ale traseelor parcurse.

  De asemenea, modelele achiziționate beneficiază de sistemul de telematică FleedBoard, care furnizează informații despre traseul și localizarea autovehiculelor prin satelit și oferă o analiză amănunțită a performanțelor pe baza stilului de condus, planificarea intervalelor de mentenanță și permite emiterea de rapoarte privind vitezele de deplasare și a timpilor de conducere.

  În acest moment, flota Polach depășește 70 de camioane, din care aproximativ 50% sunt Euro VI, 40% Euro V și EEV și numai câteva unități au motorizare Euro III.

  Cele mai citite stiri