Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  DAF prezintă noul LF extra-silențios

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Alexandru Ionescu
  23 noiembrie, 2015
  După lansarea cu succes a modelelor silențioase CF și XF, DAF inaugurează și camionul extra-silențios destinat aplicațiilor de distribuție, bazat pe modelul LF. Noul vehicul a fost special conceput pentru distribuție în zone urbane și regionale, acolo unde sunt în vigoare restricții locale de zgomot, seara și noaptea.

  Extinderea gamei de camioane Euro 6 prin lansarea modelului LF Silent este un exemplu perfect al programului DAF Transport Efficiency: o filozofie care urmărește creșterea permanentă a eficienței camioanelor prin reducerea costurilor de operare și prin garantarea utilizării maxime a vehiculului.

  „Modul silențios” (Silent Mode) poate fi activat prin simpla apăsare a unui buton aflat pe panoul de bord al camionului. Din acel moment, autovehiculul trece pe silențios, cu un nivel de zgomot de până la 72 dB(A), îndeplinind astfel condițiile pentru a fi clasificat drept „Camion silențios”. Această funcție permite încărcarea și descărcarea mărfii în zone unde seara, noaptea sau dimineața devreme se aplică restricții de zgomot, asigurându-se o flexibilitate operațională maximă și astfel cel mai mare grad de eficiență.

  Noul DAF LF Silent de 7,5 tone este prevăzut cu motorul PACCAR PX-5 de 4,5 litri, ce dezvoltă 112 kW/152 CP, respectiv 135 kW/184 CP. Propulsorul este deja recunoscut pentru nivelele reduse de zgomot și este conectat la o cutie de viteze automată tip AS Tronic în 6 trepte, se mai arată în comunicatul EVW Holding, unic dealer DAF în România.

  DAF poate livra modelul LF Silent pe un șasiu rigid 4x2, clientul având posibilitatea de a alege între o cabină de zi, cabină de zi extinsă și cabină de dormit, precum și între o selecție variată de ampatamente.

   

  Cele mai citite stiri