Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  VIDEO: O fetiță de patru ani testează un camion Volvo de 18 tone

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Alexandru Ionescu
  03 decembrie, 2015
  “Look who’s driving” este cel mai recent filmulet lansat de Volvo Trucks, în care Sophie, o fetiță de numai patru ani, se “joacă” cu un autocamion de 18 tone, pe care îl controlează prin telecomandă.

  Filmul este o continuare a succeselor apărute anterior în această serie, precum "The Epic Split" şi "The Hamster Stunt", informează producătorul suedez. Sophie conduce un autocamion Volvo FMX de 18 tone pe un şantier de construcţii, cu ajutorul telecomenzii. În ultimul an, autocamionul a fost dotat cu câteva funcţii noi, iar obiectivul testului este de a arăta cât poate rezista şi cum se poate adapta la cele mai solicitante medii de lucru.

  „Pentru a demonstra ce poate face autocamionul, îl vom pune în faţa unei provocări reale. Ce şofer de testare poate fi mai indiferent şi neatent decât un copil imprevizibil de patru ani?", întreabă Ricard Fritz, Vicepreşedinte la Volvo Trucks.

  Rostogolire la 360 de grade

  În film, Sophie dirijează autocamionul pe şantier, iar acesta ajunge pe traiectorii complet imprevizibile: printre altele, autocamionul ajunge să urce o pantă abruptă, pe teren moale, înainte de a se răsturna, într-o rostogolire completă, la 360 de grade.

  „Testul demonstrează dincolo de orice dubiu capacitatea autocamionului de a face faţă celor mai dificile medii. Pentru a reuşi acest lucru, dispune de anumite funcţii, precum noul Sistem de control automat al tracţiunii, care îl menţine în mişcare chiar pe pante înclinate şi pe terenuri cu suprafeţe moi. De asemenea, autocamionul îşi demonstrează puterea totală prin designul inegalabil al cabinei, cu o bară de protecţie frontală având colţuri rezistente şi un şasiu ranforsat", explică Gunnar Eliasson, Manager pentru lansare la Volvo Trucks.

   

  MULTIMEDIA | VIDEO

  • VIDEO: O fetiță de patru ani testează un camion Volvo de 18 tone

  Cele mai citite stiri