Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Ei sunt câștigătorii FleetBoard Drivers` League 2015

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Alexandru Ionescu
  09 decembrie, 2015
  Peste 19.400 de participanţi din 359 de companii și 18 ţări au luat parte la FleetBoard Drivers` League 2015, competiţie internaţională desfăşurată în perioada 1 iunie – 31 octombrie. Anul acesta, titlul de „Cel mai bun şofer” din România i-a revenit lui Mădălin Cîrlănaru, şofer în cadrul companiei Dolo Trans Olimpic SRL, care a obţinut nota 9.73 pentru stilul de conducere (pe o scară de la 1 la 10).

  Mădălin Cîrlănaru şi-a demonstrat abilităţile de a conduce sigur şi economic, detaşându-se la limită de competitorii săi. Podiumul a fost completat de Cătălin Alexandrescu, tot de la Dolo Trans Olimpic SRL cu nota 9.71 (locul doi) şi Daniel Moroşanu, de la Chisped Trasporti RO SRL cu scorul de 9.70 (locul trei), se arată într-un comunicat.

  La categoria „Cea mai bună companie”, titlul a fost câştigat de echipa Ravitex SRL. Scorul final a fost compus din scorul individual realizat de fiecare şofer din echipă, calcul ce a condus la reuşita Ravitex SRL cu nota 9.62 la stilul de conducere. Locurile doi și trei au fost ocupate de Bon Trans SRL (nota 9.51) și de Wheels Spedition SRL (nota 9.50).

  Despre FleetBoard Drivers` League

  Anual, şoferi de camion din diferite ţări participă la Drivers` League şi concurează unul împotriva celuilalt în activităţile lor zilnice pentru titlurile de cel mai bun şofer şi cea mai bună echipă, cu scopul de a câştiga premii atractive pentru cel mai economic mod de conducere. Lunar, la nivel naţional, aceştia au ocazia de a-şi asigura unul dintre titlurile pentru cel mai bun şofer şi cea mai bună echipă, urmând ca la finalul celor 5 luni de competiţie, rezultatele să fie adunate şi să fie desemnaţi cei mai buni participanţi.

  Mai mult, la finalul competiţiei, câştigătorii au fost recompensaţi pentru rezultatele lor, cel mai bun şofer - Mădălin Cîrlănaru a primit un ceas din catalogul de accesorii Mercedes-Benz, iar cea mai bună echipă -  Ravitex SRL a fost răsplătită cu vouchere pentru servicii post-vânzare.

  Pentru ca înscrierea în competiţie să fie eligibilă, şoferii trebuie să acopere o distanţă de cel puţin 4.000 de kilometri lunar şi să utilizeze FleetBoard. Câştigătorii sunt desemnaţi în urma monitorizării prin serviciul FleetBoard Analiza Performanței. Acesta ia în considerare diverși factori, precum stilul preventiv de conducere, variaţia vitezei, dar şi comportamentul de accelerare și frânare.

  Toţi participanţii beneficiază de un profil pe pagina Drivers` League, unde pot introduce datele personale şi pot observa atât evoluţia lor în clasament, precum şi a colegilor înscrişi în competiţie.

   

  Cele mai citite stiri