Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Dolo Trans Olimpic a achiziționat cea mai mare flotă de camioane Mercedes-Benz în 2015

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Alexandru Ionescu
  17 decembrie, 2015
  Dolo Trans Olimpic este compania care a achiziţionat cea mai numeroasă flotă din 2015 de la Mercedes-Benz România, 79 de unităţi au fost deja livrate în 2015 şi urmează alte 45 de unităţi în 2016. 

  „În 2015 putem afirma că ponderea flotelor din totalul livrărilor noastre, faţă de vânzarea de tip retail, a crescut comparativ cu anul trecut. Precum Dolo Trans Olimpic, majoritatea clienţilor noştri fideli au făcut achiziţii anul acesta, fie din nevoia de înnoire a parcului, dar şi pentru extinderiea flotelor. 2015 a fost un an în care ne declarăm mulţumiţi de rezultatele realizate de echipa noastră şi sperăm că vom încheia anul tot în poziţie de lider de piaţă. Mai sunt doar câteva săptămâni până vom avea datele oficiale de la DRPCIV pe baza cărora se stabilesc cotele de piaţă şi, bineînţeles, clasamentul”, a declarat Ovidiu Pintilie.

  Astfel, Dolo Trans Olimpic încheie anul 2015 cu o flotă de 146 de camioane, iar anul viitor, compania îşi continuă extinderea şi îşi pregăteşte mutarea într-un nou sediu. Brand-ul principal din flota auto este Mercedes-Benz, cu modele de camioane din gama Actros şi Atego, în diverse specificaţii, se arată într-un comunicat.

  Consumul şi fiabilitatea au contribuit decisiv în sprijinirea deciziei de achiziţie a modelelor din flota Dolo Trans Olimpic, dar şi sistemul de service-uri autorizate din România şi din Europa. „Am testat în paralel mai multe modele de la mai multe companii şi dintre toate acestea Mercedes-Benz Actros a ieşit cel mai bine în ceea ce priveşte consumul. Au contribuit la decizia noastră seriozitatea şi calitatea serviciilor companiei, astfel că am ales să ne extindem flota cu unităţi Actros“, a declarat Cristian Dolofan, director general Dolo Trans Olimpic.

  Dotările Mercedes-Benz Actros: sistemele PPC şi FleetBoard

  Specificaţiile tehnice ale camioanelor comandate de DTO pot fi clasate în două aplicaţii de bază: transport de mărfuri generale pe distanţe lungi, pentru care s-a optat pentru Actros 1845 LSNRL, 450 cp, motor de 12.8 litri, cabina Stream Space cu o lăţime de 2.5m, podea plană şi înălţime joasă de cuplare şi transport şi distribuţie auto, pentru care DTO şi-a dotat flota cu Actros 1843 LSNRA, 430 cp, motor 10.7 litri, cabina CompactSpace de 2.3m lăţime şi tunel motor, dar şi un număr de 12 unităţi Atego 1527 L, configurate pentru distribuţia internă de maşini.

  Administratorii Dolo Trans Olimpic și-au dotat intergral flota cu FleetBoard şi toate modelele Actros cu PPC. În plus, fiecare livrare de camion a fost însoțită și de cursurile pentru șoferi care fac parte din pachetul Driver Training oferit de producător.

   

   

  Cele mai citite stiri