Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Scania câștigă o comandă record în Marea Britanie

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Alexandru Ionescu
  20 ianuarie, 2016
  Scania a câștigat cea mai mare comandă din Europa.Operatorul englez de transport Eddie Stobart Limited si companiile asociate, incluzand aici A.W. Jenkinson Forestry Products, au comandat peste 2.000 de camioane, anunță producătorul suedez.

  Contractul se va derula pe o perioadă de doi ani, începând din martie 2016, și va implica mai mulți dealeri Scania din Marea Britanie, atât în ceea ce privește livrarea, cât și pentru partea de reparații și întreținere.

  Este pentru a patra oară când Eddie Stobart Limited și asociații plasează o comandă atât de mare pentru camioane Scania în Marea Britanie, primele două fiind pentru 1.000 de vehicule, în 2010 și 2012, urmate de 1.500 de unități în 2014.

  Vehiculele sunt din seriile G și R, echipate cu cabina Scania Highline și propulsoare de 410 sau 450 CP.

   „Scania a jucat mult timp un rol major în flota noastră și suntem, bineînțeles, extrem de încântați să fim din nou dedicați mărcii“, a spus William Stobart, Executive Chairman al Eddie Stobart Limited. „Am fost impresionați de economiile de operare oferite de Scania pe întreaga durată de viață a vehiculului și de performanța motoarelor de 410 și 450 SCR, Euro 6. Acești factori, împreună cu nivelul consistent al serviciilor oferite de rețeaua de dealeri Scania, sunt motivele care au stat în spatele deciziei noastre de a opta pentru Scania“, a mai punctate Stobart. În 2015 pe piața de vehicule grele din Marea Britanie, Scania a deținut o cotă de piață de 19,5%.

   

  Cele mai citite stiri