Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Axis Communications a cumpărat compania Citilog

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  16 februarie, 2016
  Axis Communications, una dintre cele mai importante companii specializate în dezvoltarea camerelor video de supraveghere, anunţă achiziţionarea Citilog, o companie specializată în monitorizarea video inteligentă, în timp real, a traficului.

  Citilog este o companie privată, cu 30 de angajaţi, cu sediul central în Paris şi birouri regionale în USA, Hong Kong şi Spania. Compania dezvoltă şi comercializează instrumente software de analiză video şi senzori dedicaţi monitorizării sectorului de transport. Soluţiile permit înregistrarea şi analiza accidentelor, a datelor de trafic şi controlul intersecţiilor. Produsele companiei sunt folosite la nivel mondial pentru monitorizarea drumurilor, tuneluri, podurilor sau traficului urban. Alarmele oferite de sistemele Citilog ajută operatorii să fie mai eficienţi şi prompţi în luarea deciziilor. Sistemul Automatic Incident Detector (AID), dezvoltat de Citilog, protejează participanţii la trafic de-a lungul a sute de tuneluri şi poduri.

  Axis este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de echipamente video de rețea din lume. Compania are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri din lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia, fiind listată la bursa NASDAQ OMX din Stockholm.

  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.4770
   USD 3.9704
   GBP 5.6963
   CHF 4.0661