Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Autostrada Transilvania, gata până în 2020

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Dan Barbu
  23 februarie, 2016
  Autostrada Transilvania a fost subiectul dezbaterii de la "Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputaților, la care a participat ministrul Transporturilor, Dan Costescu.
   
  Întrebat care este termenul pentru finalizarea Autostrăzii A3, ministrul Dan Costescu a precizat că nu îi place să dea termene, având în vedere mandatul scurt pe care îl are Guvernul Cioloș, însă a spus că, în opinia sa, dacă se respectă termenele actuale pentru tronsoane, A3 ar putea fi dată în folosință până în 2020.
   
  "Știți că nu îmi plac promisiunile de genul acesta având în vedere și mandatul meu limitat. Eu v-am prezentat ce vom face noi în următoarele mai puțin de nouă luni pe care le mai avem. Termenele pentru sectoarele parțiale care vor fi date în folosință au fost prezentate și în plenul Senatului și în plenul Camerei. Prefer să mă opresc la ele, cu toate că, evident, colegii lucrează și la termenul mare, care este derivat din termenele mici. Avem termene și pentru acestea, începând, să zicem, din 2017 și până în 2020. Dacă se vor respecta procedurile care au fost puse și va intra și ordonanța pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură, este posibil să fie gata până în 2020, pentru unele tronsoane chiar cu devansări de termene", a spus Costescu.
   
  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road
  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road
  Primul test cu MAN TGX V8
  Transport urban in Munchen

  Articole din editia curenta

  • Logistica și transportul în automotive Industria auto din România a ajuns principalul motor al economiei, acest domeniu fiind unul foarte atractiv și pentru transportatori. În acest număr oferim o viziune din interior a producătorilor de vehicule și componente auto din țară asupra serviciilor de transport și logistică pe care le contractează.
  • Cover Story: Mamutul logistic de la Mioveni
  • Vocea Transportatorilor: Transportul intracomunitar, o sabie cu două tăișuri
  • Eveniment: CEMAT 2014 - cele mai bune stivuitoare în 2014
  • Test-drive: Mezinul familiei olandeze, DAF LF
  • Special: Nu ești blocat în trafic, tu ești traficul
  Cele mai vizualizate:
  road-trip-2015
  Get Adobe Flash player

  CURS VALUTAR

  EUR 4.4765
  USD 3.9519
  GBP 5.6722
  CHF 4.0764