Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Supraveghere video adaptată dezvoltării modulare, la Liberty Technology Park din Cluj

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  23 februarie, 2016
  Axis Communications a implementat la Cluj Napoca un proiect de supraveghere video în primul parc tehnologic modular din România. Implementarea a avut în vedere atât sistemul modular inteligent de securitate actual, cât și eventualele extinderi ulterioare.

  Liberty Technology Park găzduiește în prezent 12 companii. „Parcul tehnologic se bazează pe un concept special, modular, care permite clienţilor să închirieze spaţii suplimentare pe măsură ce valoarea business-ului lor creşte”, a declarat Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj.

  Soluţia actuală, implementată prin partenerul local Starnet Consulting,integrează peste șaizeci de camere de reţea Axis. Partea de supraveghere video se alătură unei soluţii de comunicaţii unificate care include de asemenea control acces, antiefracţie și rețea voce-date. Au fost alese modele din seriile AXIS P13, AXIS P14, AXIS P33 şi AXIS M30. Toate sistemele folosesc o infrastructură unică de fibră optică şi de cupru.

  Pentru a oferi un acces securizat maşinilor clienţilor în spaţiile de parcare, stream-ul video generat de camerele Axis este important şi analizat de platforma Metrici LPR în timp real. Software-ul analizează imaginile video pentru a controla barierele de acces și permite intrarea doar a maşinilor ce au numerele de înmatriculare înregistrate în baza de date. În caz de detecţie a unei maşini al cărei număr de înmatriculare nu e înregistrat, bariera rămâne blocată iar sistemul va alerta automat agenţii de securitate. Mai mult, software-ul ajută personalul de securitate să urmărească detalii cu privire la fiecare maşină, calculând în mod automat şi timpul de staţionare. Astfel, pentru această instalare s-a implementat Milestone Xprotect® Enterprise, o soluție furnizată de partenerul Axis, Milestone Systems. 

  Cele mai vizualizate:
  road-trip-2015
  Get Adobe Flash player

  CURS VALUTAR

  EUR 4.4765
  USD 3.9519
  GBP 5.6722
  CHF 4.0764