Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  PalletOne, noul serviciu-cheie de anul acesta al DPD

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Stefania-Alina Hasan
  23 februarie, 2016
  Pe lângă investițiile în extinderea capacității logistice și a evoluției comerțului electronic, pentru 2016, DPD a lansat un nou serviciu al companiei, PalletOne, despre care se estimează că va genera cca. 13% din cifra de afacere.

  Principalele motoare vor fi, în proporție de 50%, e-commerce-ul, investițiile în zona de depozitare, manipulare și livrare, dar și PalletOne, noul serviciu de livrare paleți în regim de curierat, destinat companiilor care activează în zona de FMCG, printing, papetărie, home&deco și automotive.

  „În ultimii ani, pe fondul crizei economice, obiceiurile de aprovizionare s-au schimbat vizibil, comercianții nu mai fac stocuri, ci lucrează în baza unor comenzi punctuale. Un alt factor este ciclul de viață al produselor, care este mult mai redus, iar nevoia de cumpărare este mai mare. Automat a crescut cererea de produse variate, aduse cât mai repede pe raft. În acest context, DPD a creat serviciul PallerOne”, a declarat CEO-ul companiei, Lucian Aldescu.

  Compania se așteaptă ca piața locală de curierat să se situeze în jurul valorii de 420 de milioane euro, în 2016, față de 370 de milioane euro, nivel estimat pentru anul anterior. 

  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road
  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road
  Primul test cu MAN TGX V8
  Transport urban in Munchen

  Articole din editia curenta

  • Logistica și transportul în automotive Industria auto din România a ajuns principalul motor al economiei, acest domeniu fiind unul foarte atractiv și pentru transportatori. În acest număr oferim o viziune din interior a producătorilor de vehicule și componente auto din țară asupra serviciilor de transport și logistică pe care le contractează.
  • Cover Story: Mamutul logistic de la Mioveni
  • Vocea Transportatorilor: Transportul intracomunitar, o sabie cu două tăișuri
  • Eveniment: CEMAT 2014 - cele mai bune stivuitoare în 2014
  • Test-drive: Mezinul familiei olandeze, DAF LF
  • Special: Nu ești blocat în trafic, tu ești traficul
  Cele mai vizualizate:
  road-trip-2015
  Get Adobe Flash player

  CURS VALUTAR

  EUR 4.4639
  USD 3.9947
  GBP 5.6476
  CHF 4.0927