Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Punctele de trecere a frontierei bulgaro-elene sunt din nou blocate. Situația se schimbă de la o zi la alta, cozile cresc

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  24 februarie, 2016
  Protestele fermierilor eleni au blocat din nou punctele de trecere a frontierei dintre Bulgaria și Grecia. Miercuri dimineața, situația nu oferă prea multe motive de optimism. Vama Kulata – Promachonas este închisă în continuare și s-a format deja o coloană la care așteaptă și tiruri românești.

  Vama Ilinden-Exochi va fi blocată în intervalul 15-19, dar la noapte va fi deschis. Cel de-al treilea punct de trecere, Ormeniou , este deocamdată deschis, însă nu se știe pentru cât timp pentru că situația se schimbă de la o zi la alta.

  Purtătorul de cuvând al Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) spune că nu s-au înregistrat progrese în ce privește discuțiile cu partea elenă, așa că sfatul său este următorul: „Cine poate să rămână acasă, să rămână acasă”.

  Fermierii greci protestează pe mai bine de o lună împotriva reformelor fiscale și a modificării sistemului de pensii impuse de UE blocând rutele de tranzit transfrontalier folosite de transportatorii europeni.

  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.4664
   USD 3.9248
   GBP 5.5257
   CHF 4.1046