Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Scandalul Volkswagen ia o nouă turnură

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Stefania-Alina Hasan
  29 februarie, 2016
  Fostul director executiv Martin Winterkorn a fost informat că producător de autovehicule a spus autorităților de reglementare că a folosit dispozitive de falsificare cu două săptămâni înainte de a deveni public scandalul.
  Acesta a spus că a intrat în posesia unei scrisori trimise de către un manager anonim direct, moment în care a declarat: „În conversație din 03.09.2015 cu autoritățile de reglementare CARB (California Air Resources Board), a fost recunoscută utilizarea dispozitivelor”.
  Michael Horn, directorul din S.U.A. al Volkswagen a declarat în audiția din octombrie despre faptul că autoritățile de reglementtare au fost înștiințate de folosirea dispozitivelor. 
  O scrisoare îndreptată către fostul CEO-ul ar putea da greutate în cazurile acționarilor care intenționează să dea în judecată Volkswagen pentru compensare, dat fiind faptul că publicul trebuia înștiințat imediat ce a fost conștientizată problema. 
  Un purtător de cuvânt al Volkswagen a declarat că nu există comentarii din partea companiei în privința eventualelor investigații. 
  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.6440
   USD 3.9789
   GBP 5.1764
   CHF 4.1143