Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Este oficial: Dragoș Doroș este noul șef al ANAF numit de Dacian Cioloș

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  04 martie, 2016
  Începând de astăzi, 4 martie, Fiscul are un nou șef. Decizia premierului premierului Dacian Cioloş de a-l numi în funcția de președinte al ANAF pe Dragoș Doroș a fost publicată în Monitorul Oficial.

  Dragoș Doroș are 43 de ani și este economist, specializat în consultanță fiscală. La începutul carierei a lucrat pentru firme private, întâi pentru Ernst&Young Romania apoi pentru Boştină& Associates Law Firm. Între 2008 – 2010 a lucrat în Ministerul Finanţelor Publice, ca Director General al Direcţiei Generale Legislaţie Impozite Directe. S-a întors în domeniul privat între 2010- 2012, ca partener la Nestor&Nestor, Diculescu, Kingston, Petersen Tax Advisory Services. Din 2012 până în prezent a fost Secretar de Stat în Ministerul Finanţelor Publice.

  După demiterea lui Gelu Ștefan Diaconu, ANAF a fost condus de preşedintele interimar Daniel Diaconescu. Președintele Gelu Ștefan Diaconu a fost demis de premierul Dacian Cioloş și este acum anchetat în dosarul penal care îi are ca protagonişti pe deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu.

  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.6440
   USD 3.9789
   GBP 5.1764
   CHF 4.1143