Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Business Lease lansează noi servicii în România și se concentrează pe leasing operațional

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  04 martie, 2016
  Recent intrată pe piața din România, Business Lease, un furnizor internațional de leasing operațional full service și servicii de mobilitate, lansează noi servicii, precum platforma CARE Online sau Studiul de Satisfacție al Clienților și Șoferilor.

  „Platforma CARE Online oferă utilizatorului acces continuu la informații esențiale despre contractul de leasing, utilizarea mașinilor din flotă și date financiare, precum și la alte servicii de leasing operațional”, a spus Philip Aarsman, Managing Director Business Lease Romania.

  În cursul primului trimestru al anului, compania va lansa Studiul de Satisfacție al Clienților și Șoferilor (Customer and Driver Satisfaction Survey), un serios instrument de feedback și poziționare pe piață.

  Compania Business Lease a intrat în România în urmă cu un an, odată cu achiziția Fleet Management Services. De atunci, compania a înregistrat o creștere de peste 20% a portofoliului de contracte de leasing. „Prin orientarea către IMM-uri și către orașele mari din România, ținta noastră este o creștere anuală de 15%”, explică Philip Aarsman. Cu această țintă de creștere, flota administrată de Business Lease își propune să ajungă la mai mult de 3.500 de unități în 2016.

  Cea mai recentă investiție a Business Lease în România este Centrul de Autovehicvule Rulate, va fi inaugurat în prima jumătate a anului și va fi poziționat în zona Pipera. Prin intermediul acestui centru, compania poate prelua și automobilele rulate ale clienților care au această nevoie înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de mașini.

   

   

   

  Prin intermediul acestui centru Business Lease poate prelua și automobilele rulate ale clienților care au această nevoie înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de mașini.

   

  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.4668
   USD 3.9246
   GBP 5.5703
   CHF 4.1027