Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Volkswagen începe producția de Multivan PanAmericana, un MPV pregătit de off-road

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  08 martie, 2016
  Între noutățile de la Geneva Motor Show se numără modelul Volkswagen Multivan PanAmericana, o versiune modificată a celebrului Transporter, care împrumută câte ceva din robustețea unui vehicul pentru off-road.

  Multivan PanAmericana a fost prezentat anul trecut, tot la Geneva, în stadiul de concept. Iată că, un an mai târziu, PanAmericana este deja gata să intre în producție, semn că germanii sunt foarte siguri de succesul acestei mașini.

  Diferențele față de un T5 clasic nu sunt foarte mari, însă nici neglijabile. Garda la sol a fost mărită cu 20 mm, însă modificarea este opțională. Jantele sunt de 17 inch, din aliaj, dar se pot alege și de 18 inch. Spoilerele sunt acoperite cu vopsea texturată, care împreună cu geamul fumuriu al lunetei și stopurile mate dau aceastei mașini un aspect ușor dramatic. Personalitatea de off-roader este conturată de designul scuturilor și al pragurilor, amintind de liniile unui SUV.

  La interior găsim un amestec de materiale alese pentru calitate și rezistență: alcantara, piele în două culori și multe alte finisaje obișnuite pentru un Volkswagen, precum volan și schimbător de viteze învelite în piele sau pedale de inox.

  Motorizările sunt atât diesel cât și pe benzină. Noul Multivan PanAmericana vine echipat cu tracțiune față, sau cu tracțiune integrală 4MOTION.

  Multivan PanAmericana va fi disponibil pe piață din luna mai a acestui an.

  Cele mai citite stiri