Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Ford investește în instruirea tinerilor conducători auto

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Stefania-Alina Hasan
  09 martie, 2016
  Ford Motor Company a anunţat printr-un comunicat de presă că va investi  2,9 milioane Euro în 2016 pentru a asigura instruirea gratuită a 7.000 de tineri şoferi, cu vârste între 18 şi 24 de ani din întreaga Europă.
   
  În România, Ford implementează acest proiect alături de Napoca Rally Academy (NRA), în frunte cu Bogdan Marişca, Marco Tempestini şi Simone Tempestini, campionul național al României la raliuri.
  Din 2014 și până în prezent, Ford și NRA au instruit aproximativ 2500 de șoferi, în  4 sesiuni ale programului, care au avut loc în Craiova, București, Cluj și Iași. Anul acesta Ford DSFL va ajunge pentru prima dată și în Timișoara. 
   
  Accidentele rutiere sunt cauza principală a decesului tinerilor europeni cu vârste între 18 şi 24 de ani. Ford a instruit deja 13.500 şoferi începători din Europa, furnizând cursuri gratuite, care acoperă recunoaşterea pericolelor la volan, manevrarea vehiculului şi gestionarea vitezei şi a spaţiului. Programul pune accentul pe riscurile implicate de factorii de distragere a atenției, cum ar fi transmiterea de SMS-uri şi realizarea de selfie-uri la volan, precum şi pe condusul sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.
  „Prea mulţi tineri adulţi îşi pierd viaţa în accidente rutiere cauzate de lipsa experienţei la volan şi a deciziilor neadecvate,” a afirmat Jim Graham, director Ford DSFL. 
  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.6440
   USD 3.9789
   GBP 5.1764
   CHF 4.1143