Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  General Motors suferă pierderi financiare substanțiale în urma despăgubirilor achitate

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Stefania-Alina Hasan
  14 martie, 2016
  General Motors a fost dat în judecată de către șoferii Statelor Unite, în cazul depistării unor probleme ale comutatorului de pornire. 
   
  Constructorul va fi audiat într-un tribunal din Manhattan în această săptămână pentru a se decide dacă este răspunzător pentru accidente, decese sau trebuie să returneze contravaloarea vehiculelor pierdute.
   
  Alegerea juriului va începe luni, acesta fiind al doilea proces într-un caz în care se presupune că accidentul a survenit din cauza ineficienței comutatorului. Defecțiunea, pe care anumiți angajați o știau de câțiva ani, a fost motivul de rechemare în service a peste 2.6 milioane de vehicule în 2014 și a implicat aproximativ 400 de cazuri mortale sau cu grav răniți.
   
  Chiar dacă până în prezent au fost achitați 2 miliarde de dolari reprezentând penalități, General Motors încă se confruntă cu nenumărate procese. Au fost efectuate o mulțime de teste asupra juriului, pentru a fi stabilit modul în care aceștia vizualizează dovezile, tocmai pentru a conferi greutate cazurilor.  
  Avocații reclamaților au estimat o valoare a pierderilor de aproximativ 10 miliarde de dolari. 
  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.6440
   USD 3.9789
   GBP 5.1764
   CHF 4.1143