Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Soluții inovatoare în domeniul construcțiilor

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Stefania-Alina Hasan
  15 martie, 2016
  SITECH România Construction Technology împreună cu Trimble oferă în România soluțiile inovatoare Trimble pentru companiile care activează în domeniul construcțiilor.
   
  Trimble a prezentat versiunea 12.81 a Tehnologiei Grade Control Trimble GCS900. Noua versiune a fost extinsă, iar în prezent include și încărcătoare frontale, menite să ofere soluții tehnologice în construcții pentru flote mixte și pentru toate etapele unui proiect.
   
  „Sistemul Grade Control Trimble GCS900 versiunea 12.81 este disponibil acum și în România prin dealerul SITECH Romania Construction Technology și reprezintă o alternativă extrem de viabilă pentru aplicațiile de nivelare unde sunt necesare rapiditate și precizie. De exemplu, în comparație cu un buldozer, un încărcător frontal oferă viteză mai mare și viraje luate mai rapid, caracteristici care contează în aplicații cu obstacole multiple precum nivelarea zonelor pe care sunt hale, terenuri de golf și, în anumite situații, în lucrări la autostrăzi, aeroporturi sau căi ferate”, a declarat Bogdan Popescu, reprezentant SITECH România Construction Technology.
   
  Trimble GCS900 versiunea 12.81 include o nouă configurație 3D pentru încărcătoare frontale, lărgind gama de tipuri de utilaje acoperite.
  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.6440
   USD 3.9789
   GBP 5.1764
   CHF 4.1143