Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Sancțiuni de 8 milioane de lei în cadrul operațiunii Venus

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: Stefania-Alina Hasan
  16 martie, 2016
  Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat activitatea comercială a 1.871 operatori economici și au constatat abateri pentru sancționarea cărora au stabilit obligaţii fiscale totale în valoare de 8,10 milioane de lei. 
   
  Controalele au fost realizate în timpul operațiunii „Venus”, care s-a desfășurat la nivel național în perioada 26 februarie - 13 martie 2016. 
   
  840 firme specializate în comerţul cu flori şi plante ornamentale, 451 firme prestatoare de servicii de înfrumuseţare și 563 restaurante, cluburi și baruri au fost ținta inspectorilor DGAF, care au dispus amenzi în valoare totală de 7,64 milioane de lei, confiscări de bunuri și numerar în valoare de 453.056 lei şi suspendarea activităţii a 24 de puncte de lucru, în urma contravențiilor constatate. 
   
  Potrivit comunicatului de presă emis de aceștia, inspectorii vor continua acțiunile de control în zone comerciale cu risc fiscal ridicat şi grad redus de conformare fiscală atât în scopul descoperirii şi recuperării prejudiciilor cauzate bugetului de stat, cât şi în scopul verificării modului de respectare a obligaţiei legale de fiscalizare a tuturor veniturilor prin intermediul casei de marcat.
  Cele mai citite stiri
  Cele mai citite articole
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.6440
   USD 3.9789
   GBP 5.1764
   CHF 4.1143