Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Cu Ssangyong in test drive

  Print
  E-mail
  Yahoo Messenger
  Twitter
  Facebook FONT SIZE:

  A

  A

  A

  Autor: transporter.ro
  27 februarie, 2009
  Ssangyong Actyon Sport este un pick-up cu un design curajos care iese din tiparele tendintelor actuale. Noi l-am testat pe ploaie, pe teren accidentat - lipsit de aderenta adica asa cum ii place unui off road care se respecta. Timp de o zi am avut la dispozitie un pick-up care se descurca bine si pe teren accidentat. La prima vedere, garda la sol pare totusi adaptata mai bine pentru drumurile asfaltate dar care au denivelari decât pentru urcarea pe munte. Dar dupa ce am mers cu Ssangyong pe pante si prin noroi am descoperit adevarata valoare pentru off road.

  Caracteristicile bune pentru off-road, se datoreaza faptlui ca Ssangyong Actyon Sport are tractiune integrala nepermanenta si reductor. Un alt atuu al pick-up –ului este motorul diesel commonrail de 2,0 litri care are o putere de 141 CP. Cuplu maxim dezvoltat de propulsor este de 310 Nm de la 1.800 rot/min. Cutia de viteze este bine structurata si permite schimbarea treptelor in regim sportiv dar, in acelsi timp permite obbtinerea unui consum acceptabil pentru o masina de aproape 2 tone.

  Interiorul este bine structurat, nu deranjeaza nici prin opulenta dar nici nu este lipsit de dotari. Consola centrala îndreptata catre sofer are prize de aer rotunde iar in zona centrala este un ceas digital de conceptie cam invechita. Confortul interior este asigurat de scaunele ergonomice iar, spatiul din spate este suficient pentru pasageri in ciuda caroseriei de pick up.

  Un gadget extrem de util este comutatorul intre modurile de tractiune 2WD, 4WD si, 4WD cu rapoarte reduse. Astfel a fost eliminat levierul conventional de lânga schimbatorul de viteze. Mai mult schimbarea modului de tractiune este mai precis. Garda la sol de 19 cm, precum si unghiurile de atac, degajare si rampa de 26, 29, respectiv 20 de grade permit lui Ssangyong sa beneficieze de polivalenta in ceea ce priveste traseul ales asfalt sau teren accidentat.

  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road
  Volkswagen Amarok: New Kid on off-road
  Primul test cu MAN TGX V8
  Transport urban in Munchen

  Articole din editia curenta

  • Logistica și transportul în automotive Industria auto din România a ajuns principalul motor al economiei, acest domeniu fiind unul foarte atractiv și pentru transportatori. În acest număr oferim o viziune din interior a producătorilor de vehicule și componente auto din țară asupra serviciilor de transport și logistică pe care le contractează.
  • Cover Story: Mamutul logistic de la Mioveni
  • Vocea Transportatorilor: Transportul intracomunitar, o sabie cu două tăișuri
  • Eveniment: CEMAT 2014 - cele mai bune stivuitoare în 2014
  • Test-drive: Mezinul familiei olandeze, DAF LF
  • Special: Nu ești blocat în trafic, tu ești traficul
  Cele mai vizualizate:
   road-trip-2015
   Get Adobe Flash player

   CURS VALUTAR

   EUR 4.4770
   USD 3.9704
   GBP 5.6963
   CHF 4.0661