Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

  Mercedes-Benz investeşte în producţia inteligentă la fabrica sa din Ludwigsfelde, acolo unde se produce modelul Sprinter. Cu ajutorul vehiculelor fără şofer care le furnizează muncitorilor »
  Mercedes-Benz continuă ofensiva în domeniul vehiculelor comerciale cu noul Vito, unul dintre cele mai »
  Citroën a lansat o versiune reînnointă a modelului Jumper ce înglobează noile linii de design ale producătorului francez. Pe lângă facelift-ul aplicat »
  Fiat anunţă lansarea celei de-a şasea generaţii a modelului Ducato, comercializat în peste 80 de ţări din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. Acesta promite să fie un competitor demn de luat în seamă pe piaţa van-urilor, oferind cea mai bună capacitate de înărcare ce permite o masă maximă autorizată de până la 4.4 tone, sisteme »
  Una dintre cele mai interesante apariții de la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta a fost versatilul »
  Clasicul van pentru transport persoane de la Volkswagen Autovehicule Comerciale exista acum si in versiunea Edition. Dupa succesul acestor modele Edition »

  Volkswagen începe producția de Multivan PanAmericana, un MPV pregătit de off-road

  Autor: transporter.ro
  08 martie, 2016
  Printre noutățile de la Geneva Motor Show se numără modelul de serie Volkswagen Multivan PanAmericana, o versiune modificată a celebrului Transporter, care împrumută câte ceva din robustețea unui vehicul pentru off-road.

  Între noutățile de la Geneva Motor Show se numără modelul Volkswagen Multivan PanAmericana, o versiune modificată a celebrului Transporter, care împrumută câte ceva din robustețea unui vehicul pentru off-road.

  Multivan PanAmericana a fost prezentat anul trecut, tot la Geneva, în stadiul de concept. Iată că, un an mai târziu, PanAmericana este deja gata să intre în producție, semn că germanii sunt foarte siguri de succesul acestei mașini.

  Diferențele față de un T5 clasic nu sunt foarte mari, însă nici neglijabile. Garda la sol a fost mărită cu 20 mm, însă modificarea este opțională. Jantele sunt de 17 inch, din aliaj, dar se pot alege și de 18 inch. Spoilerele sunt acoperite cu vopsea texturată, care împreună cu geamul fumuriu al lunetei și stopurile mate dau aceastei mașini un aspect ușor dramatic. Personalitatea de off-roader este conturată de designul scuturilor și al pragurilor, amintind de liniile unui SUV.

  La interior găsim un amestec de materiale alese pentru calitate și rezistență: alcantara, piele în două culori și multe alte finisaje obișnuite pentru un Volkswagen, precum volan și schimbător de viteze învelite în piele sau pedale de inox.

  Motorizările sunt atât diesel cât și pe benzină. Noul Multivan PanAmericana vine echipat cu tracțiune față, sau cu tracțiune integrală 4MOTION.

  Multivan PanAmericana va fi disponibil pe piață din luna mai a acestui an.

  Noutati
  Ordoneaza
  Nissan va lansa o versiune electrică a autoutilitarei NV200 în luna octombrie a acestui an, în Japonia, urmând »
  Nissan va lansa o versiune electrică a autoutilitarei NV200 în luna octombrie a acestui an, în Japonia, urmând ca până la sfărșitul lui 2014 să înceapă producția și pe continentul european. E-NV200 este numele pe care îl va avea utilitara propulsată exclusiv de »
  Printre noutățile de la Geneva Motor Show se numără modelul de serie Volkswagen Multivan PanAmericana, o versiune modificată a celebrului Transporter, care împrumută câte ceva din robustețea unui vehicul pentru »
  Analiza
  Ordoneaza
  Piata pieselor auto este o piata interpretata ca una care stagneaza de doi-trei ani, dar care promite ca revine la fiecare inceput de an. Este o piata neomogena si care se lupta cu mentalitatea pripita a celor care isi doresc doar sa iasa ieftin din »
  Piata pieselor auto este o piata interpretata ca una care stagneaza de doi-trei ani, dar care promite ca revine la fiecare inceput de an. Este o piata neomogena si care se lupta »
  Autovehiculele comerciale usoare vor circula cu o viteza limitata pentru a reduce consumul de carburant si emisiile de dioxid de carbon. Oficialii europeni din cadrul comisiei pentru mediu au votat pentru limitarea vitezei autoutilitarelor la 120 »
  Interviu
  Ordoneaza
  Desi anul 2013 nu se arata deloc bine din punct de vedere al revenirii economice, sunt companii care »
  Declinul industriei auto a tras în jos după sine și domeniile conexe, precum cel al produselor de vopsele și refinisări auto, deşi scăderea volumelor din acest segment nu a fost la fel de accentuată ca în cazul vânzărilor de vehicule noi, care a ajuns la aproape -20% în acest an, cu doar 36.600 de vehicule înmatriculate în primele opt luni. Conform datelor din piață, industria lacurilor și vopselelor a scăzut, în medie, cu câte 10 procente în fiecare an de la începutul crizei. Anul »
  Cele mai citite stiri