Ce trebuie sa stii despre un tracker gps pentru masina?

tracker gps pentru masina

Deoarece ofertele pentru aceste dispozitive par toate tentante, este important să obțineți ajutorul unui ghid de cumpărare pentru cei mai buni trackeri GPS auto. Iată câteva criterii importante care trebuie luate în considerare: rețeaua luată în considerare, nivelul de precizie și durata de viață a bateriei.

Tipul rețelei

Înainte de a sări orbește pe un model, trebuie mai întâi să știi ce tip de rețea poate lua în calcul dispozitivul. Aceasta poate varia de la o rețea 2G la o rețea 4G. Având în vedere marile progrese tehnologice din ultimele decenii, este întotdeauna cel mai bine să căutăm modele de plotter compatibile cu o rețea 4G. De ce este asta? Pur și simplu pentru că dispozitivele cu o rețea 2G nu sunt întotdeauna cele mai eficiente și necesită mult timp pentru a vă satisface nevoile.

De asemenea, sunt, în general, considerate demodate, deși este posibil să întâlniți încă modele care funcționează prin această rețea. Dacă alegeți un tracker GPS 4G, puteți fi sigur că solicitările dvs. vor fi procesate rapid și fără probleme. Deci, înainte să vă gândiți unde să cumpărați un nou tracker GPS pentru o mașină, să ne concentrăm mai întâi pe acest parametru.

Precizia GPS

Vă întrebați cum să cumpărați un tracker GPS mai ieftin pentru mașini? După cum știți, principalul motiv pentru a cumpăra un sistem GPS este acela că doriți mai multă precizie în poziția vehiculului dumneavoastră. Deci de ce ai nevoie de un tracker care îți arată o poziție inexactă sau incorectă? Având în vedere acest lucru, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită nivelului de precizie pe care îl puteți atinge cu acest sau acel echipament. Dacă nu sunteți familiarizat cu acest dispozitiv, trebuie să știți că pentru o afișare exactă a poziției, acest dispozitiv trebuie conectat la cel puțin 4 sateliți.

Vezi si:  5 Aplicatii GPS pe care trebuie sa le ai!

Cu cât sunt mai mulți sateliți conectați la acesta, cu atât mai precisă va fi poziția dvs. În medie, dispozitivul dvs. ar trebui să vă poată oferi o poziție cu o autonomie maximă de 7 până la 8 metri. Deci, dacă întâlniți un tracker GPS care vă oferă o precizie estimată de 5 metri, sunteți pe cale să obțineți o afacere bună. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că exactitatea anumitor condiții, de exemplu mediul în care vă aflați.

Durata de viață a bateriei

Pentru a nu regreta achiziția dvs. mai târziu, ar fi cazul să vă concentrați puțin asupra duratei de viață a bateriei. Da, probabil că nu doriți ca trackerul să renunțe atunci când aveți cel mai mult nevoie? Prin urmare, merită să ne concentrăm asupra acestui detaliu. În acest context, trebuie să știți că toate bateriile, la fel ca majoritatea dispozitivelor electronice, sunt alimentate de o sursă de alimentare.

În timp ce unele modele de trackere GPS au o baterie internă care le oferă avantajul de a fi autonome pentru o perioadă de timp, altele au o baterie care trebuie alimentată de fiecare dată când sunt utilizate. În ultimul caz, de obicei trebuie să îl conectați la bateria vehiculului. Dacă alegeți un model de sine stătător, am dori să subliniem că timpul mediu „acceptabil” este de 48 până la 96 de ore, cu un timp maxim de încărcare de 2 ore.

Cu toate acestea, există momente în care întâlniți modele care depășesc cu mult acest timp, cu o autonomie care poate dura câteva luni. În acest caz, trebuie să planificați un timp de încărcare de aproape 10 ore. După cum veți înțelege, trebuie mai întâi să vă identificați nevoile principale înainte de a putea decide ce model este potrivit pentru dvs.

Vezi si:  5 Aplicatii GPS pe care trebuie sa le ai!

Întrebări frecvente

Cum instalez un tracker GPS într-o mașină?

Dacă trackerul GPS utilizează o cartelă SIM, primul pas este activarea cartelei SIM. Așa că nu uitați să eliminați codurile PIN din cip. După ce ați făcut acest lucru, trebuie să instalați corect cartela SIM în slotul furnizat și să vă asigurați că nu mai trebuie efectuate alte setări. În general, manualul este cel mai bun loc pentru a instala dispozitivul și a-l feri de ochii indurerați. După ce ați finalizat instalarea, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe linkul furnizat de plotter.

Cum găsesc un tracker GPS pe o mașină?

În mod logic, mai întâi trebuie să efectuați o căutare vizuală rapidă pentru a afla dacă un tracker GPS a fost instalat în mașina dvs. fără să știți. Nu uitați să verificați mai întâi zonele de deasupra mașinii dvs., deoarece majoritatea trackerelor magnetice sunt instalate acolo. Dacă nu găsiți nimic, puteți întotdeauna să vă întoarceți la tehnologie și să cumpărați dispozitive precum senzorul digital sau iProtect 1207.

Unde pot să atașez un tracker GPS la o mașină?

În general, un tracker GPS nu este voluminos, ceea ce vă oferă multă libertate atunci când îl instalați în mașină. În plus, este recomandat să le instalați într-un loc discret și să le ascundeți bine. Cu toate acestea, prima noastră recomandare ar fi să nu instalați niciodată dispozitivul acolo unde există riscul ca acesta să fie deteriorat.

De fapt, nu trebuie să-l instalați lângă evacuare sau motor, deoarece este posibil să nu reziste la căldură. Locația recomandată pentru acest tip de dispozitiv se află în interiorul caroseriei: sub gard sau în arc. De asemenea, evitați plasarea în zone unde temperaturile sunt foarte scăzute, deoarece acest lucru ar putea denatura datele obținute.

Vezi si:  5 Aplicatii GPS pe care trebuie sa le ai!

Cum dezactivez un tracker GPS pe o mașină?

Dacă nu sunteți sigur dacă următorul dvs. vă urmărește, ar trebui să îl puteți dezactiva pentru siguranța dvs. Iată câteva sfaturi despre cum să faci asta. Începeți prin a localiza dispozitivul GPS, care este de obicei situat în 2 locuri: sub bara de protecție sau sub vehicul.

Când găsiți dispozitivul, nu uitați să scoateți bateria și să scoateți dispozitivul din mașină. Dacă aveți dificultăți în a face acest lucru, puteți încerca, de asemenea, să întrerupeți piesele instalând un scrambler care întrerupe semnalul. Cu toate acestea, înainte de a lua în considerare utilizarea unui dispozitiv de blocare, ar trebui să revizuiți legile statului în care vă aflați, deoarece utilizarea unui astfel de dispozitiv este strict interzisă în unele cazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *